Robíme ďalej

Milí tanečníci,
Asi nikto pred pár týždňami netušil ako sa náš život zmení. Naplánované súťaže, vystúpenia, bežné tréningy sú zrušené, presunuté na neskôr. Teraz spravidla cvičíme on-line.. Vieme, že to nie je ono, ale teší nás, že myslíte i na to ďalšie obdobie, kedy už budeme môcť doraziť na sály a poriadne to tam roztočiť.


Doporučujeme vám, nájsť si pravidelný čas, kedy si zacvičíte, budete sa venovať svojmu telu. Každý deň je potrebná dokonalá rozcvička, strečing, posilňovanie, i jednoduché skoky. Máte teraz čas premýšľať o jednotlivých dielčich pohyboch, sústrediť sa na ne a zdokonaľovať ich. Niekedy, v čase uvoľnenia, postačí i zatvoriť si oči a predstavovať si tanečnú variáciu, kedy, ktorý sval ako pracuje, na čo pri tom musíte myslieť....Ono sa vám to potom vráti, verte nám.


Ale teraz už trošku inam... S ohľadom na túto výnimočnú situáciu sme i my museli preorganizovať svoju prácu. Kamennú predajňu máme zatvorenú až do odvolania. Internetové objednávky priebežne vybavujeme. Výrobcovia – naši dodávatelia pracujú tiež v obmedzenom režime. Preto prosíme o chvíľku strpenia, pokiaľ nemáme tovar skladom a musíme ho doobjednať. Každého budeme individuálne informovať o stave objednávky.


Keďže dbáme na bezpečnosť nás všetkých a dodržiavame opatrenia smerujúce k zamedzeniu šírenia epidémie, pripravili sme pre vás niekoľko pokynov, ktoré, ako dúfame, prispejú k hladkému priebehu poskytovania našich služieb.

  • Objednávky je vhodné uhrádzať bankovým prevodom, prípadne platobnou kartou cez Trust pay, prípadne platbou prostredníctvom platobnej karty (pokiaľ si zvolíte dobierku) u prepravných spoločností. Ako isto viete, platby v hotovosti nie sú možné.
  • Pri spôsobe doručenia využívajte viac, prosím, zaslanie objednávky prostredníctvom kuriera, prípadne len fungujúce odberné miesta Zásielkovne. Služby pošty využívajte, prosím, len v krajnej možnosti. Vzhľadom k novému nariadeniu vlády, vyhnete sa tak dlhšiemu čakaniu v rade mimo priestorov pošty.
  • Pri doručení zásielky kuriérom je nutné vyjsť pred dom, panelák a tam si zásielku prevziať.
  • Pri žiadostiach o výmenu tovaru, vrátenie a podobne, využívajte, prosím, služby Zásielkovne, prípadne kuriera. Zásielky posielajte na adresu Zborovská 5, Košice
  • Vzhľadom k obmedzeniu prevádzky pošty negarantujeme včasnosť prevzatia spätných zásielok a vybavovania žiadostí.
  • Prosím, berte tieto body len ako doporučenia, ktoré majú dočasnú platnosť pre tento mimoriadny stav.


Neváhajte nás kontaktovať v prípade akýchkoľvek otázok.
Rovnako ako vy, dúfame, že sa budeme môcť čo najskôr vrátiť do bežného života. 

Najnovšie produkty

Video

Instagram