Čo by nemalo chýbať na letnom tanečnom kempe

Čo vám nesmie chýbať na letnom workshope?

Letné školy, workshopy rôznych druhov a hlavne prázdniny nás čakajú rovno za dverami. Ale čo si zabaliť aby ste boli pripravení na letnú makačku? Toto je mojich TOP 7 produktov, ktoré by nemali chýbať ani jednej tanečnici. 

  • Bloch Multi-compartment tote

Jedna z najdôležitejších vecí, moja 1 (jednotka), je rozhodne táto taška. Vďaka úložnému priestoru patrí medzi nepostrádateľné kúsky, ktoré so sebou beriem na všetky workshopy. Nielen, že sa mi do nej vojdu všetky moje "saky - paky",  ale tiež vyzerá super ! 



  • Capezio fľaša na vodu

Pitný režim je základ ! A to hlavne v letných mesiacoch. Táto fľaša je z nehrdzavejúcej ocele, takže s vami vydrží mnoho náročných tréningov a krásnych letných dní. 


  • Dansez vous, súprava potrieb na vlasy

Vlasy, vlasy, vlasy ... Krátke či dlhé, blond alebo hnedé. Ani jednej z nás nemajú prečo zavadzať pri  tanečných hodinách. Upratať ich do uhladeného účesu mi stále pomáha tento set. Chceme sa sústrediť na tréning, nie na uvoľnenú gumičku, ktorá sa pomaly po vlasoch kĺže pri každom pohybe . A hlavne, set je v praktickej škatuľke.


  • Chladiaci ručník 

Horúce dni, slnečné lúče, rozpálené sály a pot, ktorý je naším nerozlučným kamarátom od prvého dňa, kedy sme po prvý krát vstúpili na toto zázračné miesto. Teda na tanečnú sálu. Zbaviť sa aspoň na chvíľu tohto otravného kamaráta vám pomôže práve chladiaci ručník. 



  • Dresy!

Dresov nikdy nie je dosť. V tejto katogórii som si nevedela vybrať ten naj TOP... , chcem ich všetky !!! Rozhodne odporúčam vyberať z kvalitných materiálov Meryl, Tactel... pretože rýchlo schnú, dobre sa perú (i v ruke) a dlho držia tvar :-)


  • Topánky 

Teda samozrejme tie tanečné. Nech už to sú cvičky, špičky, ťapky, sneakery, charakterky, latinky, jazzovky, stepky alebo iná tanečná obuv, mali by ste zvažovať stať sa šťastným vlastníkom aspoň dvoch párov. Pretože spotená cvička nie je veľmi cool na ďalšej hodine, zlomená stielka baletnej špičky môže celý kemp urobiť zbytočným, rovnako ako zlomený podpätok latinky.. A navyše sa to v dvoch lepšie tiahne. Ja viem, je to výdaj naviac.. ale nestojí to za to? Jeden pár má vždy šancu preschnúť. Rozhodnutie je na vás.  


  • Masážná loptička

A po náročnom dni plnom rôznych aktivít a zbierania kyseliny mliečnej na rôznych svaloch (o ktorých ste ani nevedeli, že ich máte) by sme telu mali pomôcť aspoň trošku ho tej bolesti zbaviť a rozbiť ju. Perfektným pomocníkom je masážná loptička. Malinká vec, ktorá vám pomôže prežiť celé prázdniny bez svalových kŕčov... Teda aspoň mne stále pomôže.


Toto je mojich top 7 základných vecí, ktoré by nemali chýbať žiadnej tanečnici pri balení na letné workshopy. Tak čo, súhlasíte so mnou? 


Najnovšie produkty

Video

Instagram