Zákulisné fotky tanečníkov, ktoré ťa dostanú do kolien.

Snáď každý tanečník tuší, že medzi špičkové baletné scény patrí v prvom rade Ruský balet. Petrohrad je mesto známe svojou bohatou baletnou históriou a práve z tohto miesta pochádza profesionálna balerína Darian Volková, ktorá nám prináša unikátny pohľad na zákulisie baletu fotografiami.

Pri pohľade na galériu sami uznáte, že Darian je skutočne multitalentovaná žena. ,,Balet je viac ako svet – je to vesmír“ – Darian Volková Darian tvrdí, že k fotografii ju priviedla túžba ukázať svetu aj druhú stránku baletu, ktorá nie je len plná krásy a svetiel. Tú spoza červenej opony. ,,Nie každý má šancu stať sa profesionálnym tanečníkom v ruskom národnom balete, ale skrz moje snímky môže každý vnímať tanečný svet očami baleríny.“ tvrdí Darian. Čo je pre nás ,,zvonku“ ešte lepšie, Darian je aj vášnivou cestovateľkou a preto máme možnosť zhliadnuť jej baletné fotky z rôznych kútov sveta.

Darian tvrdí, že aj napriek rôznym kultúram a jazykovým bariéram ak príde na rad tanec, stávajú sa zo všetkých spriaznené duše, ktoré búrajú hranice.

Nám to iba potvrdzuje, že tanec, by sa pokojne mohol stať mierovou zástavou a priniesť do sveta kúsok mieru a pokoja.

Sleduj fotografickú prácu Darian aj na jej sociálnych sieťach. 

Instagram Darian Volková

Facebook Darian Volková 



Najnovšie produkty

Video

Instagram