Cvičky pre všetkých tanečníkov

Sansha Silhouette 3C tanečné cvičky určené pre začínajúcich aj pokročilých tanečníkov. Pre mladších tanečníkov sú určené veľmi podobné baletné cvičky s označením "Tutu". Tie sa vyrábajú od najmenšieho čísla 21 do veľkosti 39. Pre deti s väčšou nôžkou alebo pre skúsenejších tanečníkov sú určené práve "Silhouetky". Vyrábajú sa od čísla 33 do čísla 47.

Z čoho su Sansha Silhoutte 3C vyrobené?

Sú vyrobené zo špeciálneho plátna, ktoré kopíruje kontúry vašej nohy. Baletná cvička má po oboch stranách chodidla elastické pásiky. Ich dĺžku si môžete upraviť podľa potreby, podľa veľkosti nártu - priehlavku. Pásiky sa prekrížia a v prednej časti pri kĺboch sa z vnútornej strany ručne prišijú na požadované miesto. Prebytočnú časť pásika kľudne odstrihnite. Spoločne s tenkou guľatou gumkou, ktorá je vo vrchnom leme baletnej cvičky umožňujú dokonalé prispôsobenie chodidlu. Tenkú gumku môžete podľa potreby stiahnuť.


Ak noha trošku povyrastie, gumičku len trocha povolíte. Nízky priehlavok vytvára elegantnú líniu piškóty. Dvojité šitie vo švoch vytvára výrazne vyššiu odolnosť baletnej cvičky. Triangle - trojuholníková konštrukcia pre zvýšený priehlavok zvýrazňuje nádherné prekreslenie klenby nohy. Penová ochranná podložka pod pätou tlmí nárazy a zvyšuje pohybový komfort.

Delená podošva je z drvenej kože - leather split sole. Vyrábajú sa vo viacerých variantách (podľa nej sa mení aj označenie 3C, názov ostáva rovnaký), okrem plátenej tiež v koženej (3Lco) alebo v saténovej variante (3S). Satén je používaný hlavne na predstavenia. Z farieb si môžete vybrať čiernu, ružovú, bielu alebo žltohnedú (flesh). Tanečné cvičky Sansha Silhouette 3C patria medzi najobľúbenejšie piškóty vo svojej triede.

Zakúpiť si ich môžete aj v našom internetovom obchode.

 

 

 

 

Najnovšie produkty

Video

Instagram