Nás nezastaví

Ahoj tanečníci, a je to tu.... Pomaly ale isto sa rušia obmedzenia kvôli Corona vírusu a začneme trénovať. 

Sledoval som aktivitu mnohých tanečných škôl a klubov a musím povedať: "klobúk dole".

Vaša láska k tancu bola tak silná, že ste si vymysleli ako trénovať i v "zajatí" :-). Od najjednoduchších postov na Facebooku, s fotkou ako tancujete, cez nádherné motivačné videá, až po prepracované tréningové programy a on-line lekcie. Väčšinou vychádzala počiatočná iniciatíva od škôl a trénerov, ale našli sa medzi vami i takí, ktorí ich vo svojej aktivite predbehli. 

Všetci veríme, že sme prvú bitku s Coronou vyhrali a chceme veriť, že sa nám podarí vyhrať i vojnu. Určite prirodzené upevňovanie imunity pomocou tréningu nám v tom môže výrazne pomáhať. Nemali by sme ale zabúdať i na samozrejmú prevenciu vo forme prísnej hygieny. Zvlášť teraz, na začiatku uvoľňovania zavedených opatrení. Nebudem tu opakovať všetky hygienické imperatívy, ale zdôrazním jeden - nosenie rúšok behom tréningu.

Rôzne divadlá svetovej úrovne nám poslednom čase odhalili mnohé tajomstvá z ich zákulisia, dovolili nám nahliadnuť k nim, mohli sme sa pozrieť on-line i na ich predstavenia.  Napríklad i Národnom divadle v Prahe, na špeciálnom a nádhernom predstavení, ktoré pripravili, tancovali umelci v rúškach.


Pri úvahách o texte tohto článku sme premýšľali nad tým, aby to nebolo len prázdne mentorovanie. Ako i my môžeme v bitke s Coronou pomôcť? ...... ku každému on-line nákupu na našej stránke, alebo i priamo v našej predajni dostanete hygienické rúško Dance Master na tréning zadarmo. 

Tak a teraz sa už iba prezliecť, vydezinfikovať ruky, nasadiť rúšku a hurá na tréning, pretože.... nás nezastaví. 


Najnovšie produkty

Video

Instagram