Ľudia by mali začať kupovať darčeky, ktoré dávajú zmysel.

Ošiaľ je tu a je veľká škoda, že obdobie Vianoc sa čoraz viac začína spájať so stresom, nervami a naháňaním sa, ako s radosťou, pohodou a spomalením po celom náročnom roku. Deje sa to celkom oprávnene. Nároky nielen rodičov, ale aj detí na vianočné darčeky rastú a rodičia robia všetko pre to, aby svoje decká čo najviac potešili.

Popri práci, pečení, varení, nakupovaní a denno denných starostiach rodičia akosi stratia čas nad tým premyslieť si, čo tie deti skutočne pod ten stromček potrebujú.

Vyhnime sa problému

A tak sa stáva, že hneď po Vianociach sú odpadkové koše plné toho, čo bolo kúpené zbytočne, nastáva druhá fáza povianočného stresu a tou je vrátenie tovaru, výmena tovaru alebo tretí a najčastejší prípad je, keď dieťa svoj darček použije raz a to v deň, keď ho rozbalí a položí na miesto, odkiaľ ho už nikdy viac nevezme.

Ak máte doma tanečníka alebo tanečníčku, tak snahou tohto článku je dopomôcť k tomu, aby ste v tom predvianočnom tlaku ušetrili čas aj peniaze.

Čas nad neustálym premýšľaním, čo vlastne tomu dieťaťu kúpiť.

Peniaze preto, aby ste nekupovali veci, ktoré dieťa nevyužije.

Vyberáme pre Vás

Toto sú tri produkty, ktoré majú dosah na dlhé obdobie dopredu. Tanečníka nielen potešia, ale takýto darček bude mať aj zmysel a praktické využitie v bežnom živote každého tanečníka. Veď o hodnote týchto darčekov hovoria v recenziách sami tanečníci a zákazníci.

Multipriestorová taška od značky Bloch

Názor zákazníčky Vandy: ,,Odporúčam túto brašňu, je nádherne spracovaná. Potlač Bloch, kombinácia fialového vnútra a množstvo priečinkov do ktorých zabalím všetko na tréning.’'


Capezio Piruette II kožené špičky

Názor zákazníčky Jany: Váhala jsem s koupí kvůli ceně :) Vyplatilo se !!!! Jsou úžasné, sedí jako ulité, kůže je příjemná, gelový proužek brání sklouzávání. Určitě doporučuji.’’


Capezio celotrikot

Názor zákazníčky Evy: ,,Nádherne sedí, výborná kvalita, ja ho používam aj na Pilates, odporúčam.’'





Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, čo zmysluplné tanečníkovi kúpiť, pripravili sme pre vás malú VIANOČNÚ KAMPAŇ, kde ku každej objednávke pribalíme aj milé venovanie od Ježiška a balíček odošleme v krásnom vianočnom balení.

Nájdete tam aj darčekové poukazy a tak dáte možnosť tanečníkovi vybrať si presne to, čo potrebuje. 

Želáme Vám hlavne pokojné Vianoce priatelia.

Najnovšie produkty

Video

Instagram