Ako správne nalíčiť dieťa na divadelné predstavenie?

Ak je vaše dieťa súčasťou tanečného predstavenia, s veľkou pravdepodobnosťou bude používať divadelný make - up , ktorý zvýrazňuje tvár tak , že prejavy tanečnice  sú viditeľné z publika.

Základom je, aby sa u detského make - up používali prírodné farby. Pri líčení detí by sa tiež nemali používať výrazné farby, vyzerajú neprirodzene. 

Postup ako nalíčiť dieťa

1. Pomocou make - up hubky naneste základ vo farbe , ktorá odpovedá tónu detskej pleti . Zvýraznite jemne líčka a na tváričku naneste trošku púdru, ktorý zafixuje líčenie i pod svetlami na scéne.

2. Na viečka používajte krémový tieň. Svetlo sivá alebomodrá vyzerá dobre na svetlú pleť , zatiaľ čo fialová dopĺňa tmavšiu pleť .Vyberte si tlmené farby - príliš svetlé farby pôsobia na deťoch výstredne. Očné tiene tiež zafixujte práškovým púdrom, aby lepšie držali farbu. 

3. Na oči naneste tekuté očné linky. Ich farbu prispôsobtefarbe vlasov. Pre červené vlasy a svetlé vlásky skúste svetlo hnedú farbu.Linku môžete na hornom viečku jemne predĺžiť. Na riasy naneste maskaru o odtieňvýraznejšiu.

4. Na líčka používajte broskyňovú alebo svetloružovú trblietavú farbu na líčkapre zvýraznenie lícnych kostí. 

5. Na ústa naneste rúž o dva odtiene tmavší ako je prirodzená farba pier.Začnite tým , že pery obtiahnete kontúrovacou ceruzkou a potom na pery nanesieterúž. Vyhnite sa svetlo červenej a svetlo ružovej farbe.

 

 

 

Najnovšie produkty

Video

Instagram