Pár nápadov na pomôcky, do ktorých sa zmestí každý tanečník.

Ahoj, v poslednej dobe som cestoval po tanečných súťažiach a všimol som si, že mnohé tanečnice majú nádherné kostýmy, ktoré napchajú do igelitky :( No aj toto je riešenie. Ja si však myslím, že dobre zabalená tanečnica bude mať okrem dobrého pocitu aj väčšiu istotu, že nepoškodí kostým. Z týchto dôvodov vám prinášam pár tipov na tanečné tašky a vaky. Poďme sa  pozrieť.

 

Capezio vak na kostým

Nezašpiníte a ochránite svoj kostým, tanečné oblečenie pri ceste na vystúpenie alebo súťaž. Nemusíte ho skladať do tašky a potom pred predstavením žehliť. Vak má rozmery: 58,4 cm x 109,2 cm Š H x 1,6 cm D. Je kvalitný, vyrobený z 100% polypropylénu.

 

Sansha detská taška s tanečným motívom.

Farebná a pekná detská taška. Je na nej na bočnej strane nakreslený obrázok baletných špičiek. Vedľa obrázku je malé vrecko na zips s nápisom Dance. Je vyrobená z polyesteru. KBAG2.

Multipriestorová brašňa Capezio

Ktoré mladé tanečnicu by táto taška neurobila radosť? Spodná časť, s rozopínaním na zips, je určená pre tanečné obuv a je vetraná takže umožňuje prúdiť vzduchu na obuv. Taška má aj ďalšie vrecká určené na drobnosti, ktoré potrebujete mať po ruke. Napríklad box s gumičkami do vlasov, sponky .... Je priestranná. Môžete ju držať v ruke alebo si ju prehodiť cez plece. Je praktické šedo-čiernej farby, v kombinácii s výraznou ružovou. Určite z nej budete mať radosť. Rozmery sú 43.2cm x 36.8cm x 17.8cm.

Sansha Tutu Bags 

Taška - obal na tutu sukienku. Aby vaša tutu sukne bola v 100% stave.Univerzálna veľkosť. Syntetický materiál.

Capezio tanečná taška

Jednoduchá taška s logom Capezio v krásnej farbe. Je vyrobená zo 100% recyklovaného polyesteru. Jej rozmery sú (14.5 "x13.5").

Najnovšie produkty

Video

Instagram