Tanečníci spojme sa. Zem kričí o pomoc a mladá generácia tiež.

Ak sme sa ako ľudstvo/jednotlivci doteraz nezamýšľali nad tým, ako chrániť našu modrú planétu a generácie po nás, tak nebol na to snáď lepší čas ako teraz. Teraz, keď populácia na Zemi presahuje číslo 7 miliárd.

Máme problém

Takmer každý človek túži po úspechu, po tom, aby za sebou niečo zanechal. Úspech si samozrejme vysvetľujeme rôzne. Niektorí túžia po rodine, iní po cestovaní, ďalší po dome a aute a niektorí a to je zrejme väčšina, po každej z týchto oblastí. Ak sa nad tým zamyslíme, pre každého zo 7 miliárd ľudí je splnenie všetkých týchto túžob neumožniteľná predstava už len z kapacitných dôvodov našej planéty.

To však nič nemení na tom, že ľudská túžba stále narastá a sebeckosť voči prírode tiež. Našťastie si už mnohí túto skutočnosť uvedomili a rozhodli sa učiniť vo svojich životoch zmenu. Ja verím tomu, že ak by každý zmenil, čo i len maličkú vec, dokázali by sme oddialiť prírodné katastrofy, hlad, nepomer bohatstva a chudoby a ostatné problémy, ktoré sme sami na seba uvalili.


Nemusíte patriť priamo do greenpeace, aby ste pomohli vytvoriť z našej Zeme lepšie miesto pre život. Stačí začať maličkými zmenami, ktoré vie ovplyvniť každý, podľa jeho možností. Niekto by začal tým, že prestane baliť ovocie a zeleninu do mikroténových sáčkov, iný zasa nebude podporovať rýchlu módu a radšej si to zamieri do kvalitnejších miestnych butikov alebo do second handu, niekto sa zapojí do vegánskej komunity a ďalší si založí v dome kompostový záchod a prestane splachovať pitnú vodu.

Každý má iné možnosti a preto každý môže liečiť našu Zem z iného konca. Dôležité je však mať na pamäti, že aj keď sme len jedna osoba, môžeme urobiť obrovské zmeny.

O veľkoleposti našej planéty a tom, že si ju treba chrániť hovorí aj starší, no silný dokument HOME.


Priznanie

Tanečníci, priznajme si, že počas roka potrebujeme na našu činnosť dosť veľa vecí, pretože každodenný fyzický výkon výrazne opotrebúva naše tanečné oblečenie a obuv. To však neznamená, že neexistuje z našej strany riešenie ako pomôcť zmierniť náš dopad na životné prostredie a generácie, ktoré prídu po nás.

Pomôž už dnes

Ak ťa táto problematika zaujala a inšpirovala ťa k tomu, aby si prispel svojou troškou k zlepšeniu životného prostredia, DanceMaster ti priniesol možnosť urobiť veľké zmeny už dnes. Svoju možnosť na zmenu sme sa rozhodli uchopiť a chceli sme ju šíriť všetkým, na koho máme dosah a teda na vás, tanečníkov. Stačí ti len zabaliť svoje staré tanečné oblečenie, topánky a potreby do krabice, zaslať nám ich poštou (my to zaplatíme) a my to aj všetko odnesieme na miesta určené na zber a recykláciu.


Pre viac informácií kliknite na tento link: https://www.dancemaster.sk/stare-za-nove 


Mimochodom, v iných krajinách už pomáhajú napríklad aj takýmito kontajnermi.


Tento tvoj prvý krok k zmene ti zaručí nielen výborný pocit, ale DanceMaster ťa za tvoj skutok aj odmení. Ber to ako výzvu, ktorú keď prijmeš, môžeš zmeniť celý svoj život a doterajšie zmýšľanie vo vzťahu k okoliu.

My sme svoju výzvu na zmenu prijali. Čo urobíš ty?

Najnovšie produkty

Video

Instagram