Tanec, ten okamih je váš. My sa postaráme o ostatné.

Ako popoluška ... 
každá z nás od malička sníva o tom, že bude kráľovnou parketu. Ktorá žena by to nechcela, každá! Každá potrebuje vedieť, že raz bude noc, večer či deň patriť len a len jej. Každá vie, že nie je vôbec jednoduché docieliť to, aby sme boli v dnešnej uponáhľanej dobe ešte otvorení takému koníčku, ako je tanec.
Tanec má byť chápaný ako kúzlo okamihu, parádny a dokonalý spôsob relaxácie, ktorý nemusí byť len záležitosťou jednotlivca. Na tomto koníčku môže podieľať aj celá rodina. Okrem trenéra, chuti a času potrebujete aj dobré tanečné oblečenie. Ako si zaobstarať dokonalé vybavenie? Nechajte to na nás.

Pre malé i veľké

Dámy, dospelé dievčatá a ženy vyzretejšieho veku ... čo si budeme klamať, každá z nás sa chce cítiť niekedy ako tá pravá kráľovná, ktorá upúta pozornosť všetkých, ktorí jej za to stoja. Ktorá upúta a upozorní na seba, aj keď už jej nie je dvadsať. Ako sa stať tou, ktorou chce byť každá z nás? Ako prejaviť svoje city, pocity a túžby?

Ako si proste a jednoducho urobiť čas na seba? TANEC. Päť písmen, ktoré v sebe ukrývajú nekonečne dokonalé čaro zážitku a okamihu. Dámy sa okrem samotného pohybu vyšantia aj v tanečnom oblečení - v sukniach, topoch, trikotoch, dresoch........... A či už pre svoje sebavyjadrenie zvolí akýkoľvek odev, zakaždým budú isto úžasné. Tanec samozrejme nemusí byť záležitosťou len žien.

Existuje celý rad chlapcov a mužov, ktorí sa venujú tomuto nádhernému odboru tiež, no keď už hovoríme "Ako popoluška" nechajme mužov až nabudúce :).

Parťák pre celú rodinu

Ako sme už napísali neraz sa do tanca zapojí celá rodina. V tanečných kluboch tak rastú hodiny pre rodičov ako huby po daždi. Je to ten najúžasnejší moment keď vidíme ako láska detí k tancu sa prelieva aj na rodičov. Ak ste už ako svoj druh zábavy zvolili tanec, či už spoločenský, balet, street dance, alebo napríklad orientálne tance, radi vám pomôžeme pri zháňaní tanečných doplnkov a obuvi. Všetko, čo budete potrebovať, zoženiete na v našej internetovej predajni

Máme pre vás pripravený profesionálny tím, ktorému záleží na maximálnej spokojnosti zákazníka. Okrem oblečenia a doplnkov u nás získate  aj veľa cenných informácií ohľadom tanečného sveta.

Najnovšie produkty

Video

Instagram