Capezio v našej obývačke alebo na čo sa už čoskoro môžeme tešiť.

Prednedávnom nás navštívil náš vzácny obchodný partner zo značky Capezio. Vypytovali sme sa ho na samotnú značku, ale aj na novinky, ktoré k nám so sebou z Anglicka priniesol. My sme už novinky videli a poviem Vám, máte sa na čo tešiť.

História vs súčasnosť

Capezio je značka, ktorá začínala už v roku 1897 v New Yorku s výrobou profesionálnych baletných špičiek pre obrovské New Yorkské divadelné scény a známe tanečné tváre. Keď sme sa Paula opýtali na Capezio v súčasnosti, už dávno sa stali špecialistami nielen v obúvaní, ale aj obliekaní tanečníkov rôznych tanečných štýlov. Capezio komplexne prináša potešenie pre tanečníkov jazzu, stepu, moderny, či baletu.


Zákazník na prvom mieste

V Capeziu pracujú nielen tanečníci, ktorí sa vyznajú do toho, čo každý tanečník potrebuje, ale aj profesionáli z oblasti dizajnu, materiálov, spracovaní kože a elastických materiálov. Najímajú si ľudí, ktorí sa neboja skúšať nové veci a riešiť aj malé problémy. Okrem tímu špecialistov, Capezio stavia na názore zákazníka. Naslúcha ľuďom, ich túžbam, potrebám a snaží sa tomu prispôsobovať svoje produkty. Práve to je pre Capezio charakteristické, každý rok prinesie na trh niečo nové a vytvára trendy.

Komfort a kvalita

Pri vytváraní novej kolekcie zistili, že aktuálnou najvyhľadávanejšou vlastnosťou tanečnej obuvi je komfort. To sa stalo aj v Capeziu prioritou číslo jedna. Z tohto snaženia vyvinuli extrémne elastické jazzové topánky, ktoré sa prispôsobia nohe tanečníka podobne, ako to robia ponožky. Tieto Capezio Pure Knit jazz shoe sú veľmi ľahké, pružné a dokonca si dali záležať aj na atraktívnom dizajne.


Deti chcú vyzerať ako rodičia

V prípade tanečného oblečenia Capezio dbalo na viacero faktorov a to nielen jedinečný vzhľad, ale aj starostlivosť o produkty. Nová kolekcia prináša kvalitné materiály, ktoré si zachovávajú po vypratí  svoje žiarivé farby, elasticitu a tvar a takisto sú pohodlné na nosenie, keďže tanečníci v nich trávia väčšinu svojho času.

Paul priznal, že sú v tíme hrdí na nový trend, ktorí v celosvetovo odpozorovali. Je to trend dvojičiek, pri ktorom sa malí tanečníci snažia pripodobniť svojim dospelým tanečným idolom. Tento trend teda okamžite prijali a začali z jednotlivých modelov vyrábať viacero veľkostí od detí, až po dospelých. Dali tak malým tanečníkom hmatateľnú motiváciu k vytrvalej práci, čo je nám veľmi sympatické.


Obuv, oblečenie a doplnky pre tanečníkov od tejto značky nájdete v kategórii Capezio


Nové produkty sme mali možnosť ohmatať a vyskúšať a ak by sme Vám ju mali predstaviť jedným slovom, bolo by to ,,Uau“. A to z jediného dôvodu. Akonáhle, keď sme produkty rozbaľovali, toto slovo sa nieslo a niekoľkokrát ozývalo miestnosťou. Sme zvedaví, aké budú Vaše reakcie. Z tejto spolupráce sme nadšení a je nám cťou pracovať so svetovou špičkou a prinášať ju do našich končín pre Vás.

Novinky z dielne Capezio očakávajte počas zimnej sezóny a na jar roku 2019.

Najnovšie produkty

Video

Instagram