Sneakers pre skutočnú tanečnú radosť

Sansha - známy francúzky výrobca tanečného oblečenia vyrába tanečnú obuv, najmä sneakery pod obchodnou značkou SKAZZ. Sneakery Skazz Dyna-Mesh S36M patria k obľúbeným modelom tanečných topánok - sneakerov.

Vrchná časť je zo semišu v kombinácii s mesh tkaninou, ktorá zabezpečuje priedušnosť tanečnej topánky. Podrážka je delená, gumová, s nízkym profilom. Špeciálne bočné popruhy podporujú krivky klenby. Tanečné topánky sú vhodné na tréningy muzikálového tanca, ľudového tanca, zumby a podobne. Sneakery sa vyznačujú vysokou odolnosťou. Nohe poskytujú komfort a zároveň aj tlmia dopady. Je to jeden z modelov, ktorý "sedí" pekne na nohe. 


Dyna-Mesh S36M sa vyrábajú vo veľkostiach od 33 do 48 a vo farebném prevedení čierna, alebo čierno/červená. Svojou konštrukciou sú topánky unisex, vhodné sú pre ženy i pre mužov. Zo skúseností môžeme povedať, že muži, ktorí tancujú ľudovky, uprednostňujú kotníkové sneakery, s názvom Boomerang, prípadne Boomelight. 

Tanečné topánky Dyna-Mesh sa vyrábajú aj s textilnou podrážkou. Je to v podstate gumená varianta potiahnutá plátenou textíliou. 

Veríme, že oceníte výbornú tlmiacu schopnosť tanečnej topánky, ktorá chráni vaše nohy pri nárazoch, skokoch. A zároveň možnosť dokonalého prepnutia chodidla, špičky.

 

 

Najnovšie produkty

Video

Instagram