Neuveriteľné tanečné portréty ruského fotografa.

Keď sa pozrieme na tanečné umenie prostredníctvom objektívu, Alexandra Yakovleva, v najnovššej kolekcii vidíme izolovanie každého umelca na čiernom alebo tmavošedom pozadí. Jeho fotografie vychádzajú z elegantných a expresívnych pohybov, piruet a skokov a tieto pohyby sa snaží zmraziť v čase. Scénu obklopuje roztrieštený mrak bielej múky a častice tejto múky vyzdvihujú dynamický pohyb tanečníka a zastavujú ľudské telo.

Ruskí fotografi pracujú naozaj tvrdo a výnimkou nieje ani Alexander. Je známy svojimi zábermi profesionálnych tanečníkov a vďaka svojej zručnosti vytvárať dynamické trikové obrazy jeho fotografie obkleteli celý svet.

Alexander je obyvateľom Moskvy a zábavne je, že absolvoval právnickú fakultu v ruskej Štátnej univerzite pre humanitné vedy, no v živote kráča celkom inou cestou. Jeho úžasné diela tanečnej fotografie zaujali veľa pozornosti.

Yachovlevové fotografie obsahujú široké spektrum tanečných štýlov, od baletu až po break dance, ale bola to práve múkou dotvorená fotka a kolekcia pod názvom "Teória Big Bang", ktorá získala najnovšiu pozornosť.

Alexandrové fotky nájdete aj na jeho webstránke.

Imagem

Imagem

Imagem

Imagem

Imagem

Imagem

Imagem

 

Najnovšie produkty

Video

Instagram