Radosťou každého tanečníka má byť práve pohyb, tak sem s ním!

Blížia sa letné prázdniny, horúce dni plné opaľovacieho krému. Naša celoročná športová aktivita sa už čoskoro odrazí na prvých otvorených kúpaliskách, či nohách zaborených v piesku pri šepotajúcom mori.

Ako všetci vieme, deti a teenageri sa už tešia na dni nekonečného relaxu a zábavy. No a dospelí? Práca ich aj tak neminie. Prečo si však nespríjemniť pracovný týždeň pohybom? Preto práve tebe prinášam zopár tipov na letnú radosť z pohybu, či už máš pokoj od školy, alebo sa potrebuješ odreágovať od kancelárie.

Stretchig

Dlhé letné dni je najlepšie začať s úsmevom plným energie. Preto je jedným z najkrajších ranných radostí stretching, pri ktorom si zresetuješ hlavu, nezabudneš sa hýbať a ver, že na konci leta už budeš s kamarátmi sedieť v šnúre a rozoberať každodenné problémy. 

Sranda vo vode

Hoď na seba plavky a tancuj svoju obľúbenú choreografiu vo vlnách vody. Neskôr môžeš vyskúšať napríklad švihanie nôh (až k nosu!) alebo veľmi známy aerobic, pri ktorom sa nie raz nasmeješ na svojich kamarátoch... Tento osviežujúci tréning určite posunie Tvoje skills minimálne o level vyššie. 

Košická sranda v Halmi

Ak náhodou zablúdiš do Košíc alebo si jedným z KERE a baví ťa pokojný tréning, na Hlavnej skoč do Halmička. Každý štvrtok je tu hneď na ráno pripravená jóga v príjemnom prostredí. 

Chceš sa stať hviezdou muzikálu?

Tanečná škola elledanse si pre deti v lete pripravila nielen tanec, ale aj zoznámenie sa so spevom, či herectvom. V závere celej letnej driny sa budeš môcť predviesť na predstavení. Ak ťa to baví, neváhaj a skús aj túto srandu. 

 

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt laci strike letná škola tanca

A teraz niečo drsnejšie

Radšej v tanci skáčeš ako plávaš? Potom Ťa určite poteší tento tip na leto. Ak v sebe čo i len trochu cítiš basy ulice, Laci Strike čaká práve na Teba.

https://www.letoslacim.sk/

 

...každá žena v sebe skrýva divu

Toto tvrdia žienky z Polefitness. Nehanbi sa, ber to ako šport a ukáž aj Ty svoju možno doposiaľ skrytú žensku stránku. Milé baby Ti rady dajú kúsok zo seba a svojich skúseností. 

https://polefitness-skystudio.com/

Jumping

Tento šport, pre niektorých možno novinkou, je zaujímavým spojením tanca, posilňovania a ešte k tomu hrá aj skvelá hudba. Kolektív príjemných trenérov Ti určite dodá energiu na celý deň... vlastne Ťa skôr tak dobijú, že budeš rád/rada, keď si ľahneš večer do postele.

A teraz už len moje posledné... Neboj sa skúšať nové veci, druhy tanca či pohybu. Pretože práve toto Ťa posunie ďalej. 

P.S.: Hýb sa! Leto je dlhé a na diétu sa nespoliehaj (aj tak stále začneš od zajtra).

Štítky: Tanec, leto

Najnovšie produkty

Video

Instagram